Dekorativni teraco kamen/zrno za dvorište

Pakuje se u dzakovima od 50 kg i 25 kg. U ponudi imamo belo, crno, crveno i zeleno zrno. Granulacije od 2.0-4.0 ; 4.0-7.0 ; 7.0-11.0 Koristi se za ukrasavanje staza, dvorista, saksija, bašti i nadgrobnih spomenika. Filer jedanput mleveni ( belo brasno 0-0.8), beli griz ( 0.8-2.2) i filer dvaputa mleveni

FAQs

Često Postavljena Pitanja

Dekorativni kamen je materijal, prirodan ili veštački, koji se koristi za estetsko uređenje prostora. Primarno se koristi za oblaganje zidova, podova ili druge površine radi poboljšanja vizuelnog izgleda enterijera ili eksterijera, pružajući različite boje, teksture i oblike.

Da, dekorativni kamen često se koristi za uređenje dvorišta. Može se primenjivati na različite načine, uključujući oblaganje staza, popločavanje terasa, stvaranje dekorativnih elemenata u vrtu ili oblaganje oko fontana i drugih spoljnjih objekata. Ova vrsta kamena pruža estetski doprinos dvorištu, poboljšavajući ukupni izgled i stvarajući privlačan spoljni prostor.

Cena zavisi od količine naručene robe i dogovora izmedju nas i kupaca, pošto se radi o veleprodaji.

Ukoliko Imate Bilo Kakvih Pitanja Možete Nas Kontaktirati

Broj Telefona

+381 605700 070

+381 641011 931

Klikom do poziva
Email Adresa

vemakskomerc@hotmail.com

Prečica do Mail-a
Adresa

Aranđelovac, 34 400

Ratnih vojnih invalida

Putanja

Dekorativni kamen i teraco zrno - šta je potrebno da znate

Dekorativni teraco kamen za dvorište je višenamenski i praktičan izbor za unapređenje vašeg spoljašnjeg prostora.

Osim što pruža estetsku lepotu, ovaj kamen takođe pruža izdržljivu površinu koja može izdržati svakodnevnu upotrebu i vremenske uslove.

Sa svojim raznolikim bojama, oblicima i teksturama, teraco kamen doprinosi jedinstvenom izgledu vašeg dvorišta, istovremeno omogućavajući da se uklopi sa različitim stilovima uređenja.
Bilo da se koristi za popločavanje staza, terasa ili popločavanje oko bazena, dekorativni teraco kamen dodaje sofisticiranu notu svakom spoljašnjem prostoru.

Sa svojom dugotrajnošću i lakoćom održavanja, predstavlja praktično i dugoročno rešenje za unapređenje eksterijera vašeg doma.